Barlinek-parketti – Kestävä ja tyylikäs valinta suomalaisiin koteihin

Barlinek-parketti on tunnettu korkealaatuisesta, tyylikkäästä ja kestävästä lattiaratkaisustaan. Olitpa rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa vanhaa, Barlinek parketti täydellisen yhdistelmän luonnonpuun viehätystä ja modernin lattian toimivuutta. Tässä blogissa tutustumme Barlinek-parketin etuihin ja siihen, miksi se on erinomainen valinta suomalaisiin koteihin.


Mikä tekee Barlinek-parketista erityisen?

  1. Luonnonpuu jokaisessa lankussa
    Barlinek-parketti on valmistettu aidosta puusta, mikä antaa lattialle uniikin ja lämpimän ilmeen. Puu ei ainoastaan näytä kauniilta, vaan se myös tuo kodikkuutta ja miellyttävän tunnelman.
  2. Kestävyys ja pitkä käyttöikä
    Barlinek-parketti koostuu useista kerroksista, mikä tekee siitä hyvin kestävän. Sen monikerrosrakenne vähentää vääntymistä ja takaa, että lattia kestää ajan hammasta sekä Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.
  3. Helppo asennus ja ylläpito
    Barlinek-lattia voidaan asentaa nopeasti ja ilman suuria haasteita. Asennus onnistuu myös “klik”-järjestelmällä, mikä nopeuttaa työtä. Lisäksi parketin hoito on helppoa: säännöllinen imurointi ja kosteapyyhintä riittävät pitämään lattian kauniina vuosia.

Barlinek-parketin hyödyt suomalaisiin koteihin

  • Sopii lattialämmityksen kanssa
    Barlinek-parketti toimii erinomaisesti lattialämmityksen kanssa, mikä on tärkeää kylmissä ilmastoissa kuten Suomessa. Puulattia varaa hyvin lämpöä ja tuntuu miellyttävältä jalan alla.
  • Ympäristöystävällinen valinta
    Barlinek on sitoutunut kestävään kehitykseen ja käyttää vastuullisesti tuotettua puumateriaalia. Yritys myös istuttaa uuden puun jokaisesta myydystä parkettilattiasta, mikä tekee siitä ympäristöä kunnioittavan vaihtoehdon.
  • Monipuolinen valikoima sävyjä ja tyylejä
    Barlinek-parketista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin – klassisesta skandinaaviseen minimalismiin. Saatavilla on esimerkiksi tammea, saarnia ja pähkinää, jokainen eri sävyin ja viimeistelyin.

Kuinka valita oikea Barlinek-parketti?

  • Käyttötarkoitus ja kulutuskestävyys
    Jos lattia joutuu kovalle kulutukselle, kuten keittiössä tai eteisessä, kannattaa valita kestävämpi pinta ja lisäsuojaus. Makuuhuoneisiin voi puolestaan sopia pehmeämpi ja luonnollisempi viimeistely.
  • Sävyt ja tunnelma
    Vaaleat parketit, kuten valkotammi, luovat tilantuntua ja tuovat valoisuutta. Tummemmat sävyt, kuten pähkinä, lisäävät kodikkuutta ja arvokkuutta sisustukseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *